Garanties

Wij werken met kwalitatief hoogstaande materialen en professioneel vakmanschap. Hierdoor realiseren wij daken die langdurig mee gaan en kunnen wij de beste garanties bieden die er in de dakenbranche te vinden zijn.

10 jaar DAKMERK garantie + Waarborgfonds

Op al onze gerealiseerde daken geven wij standaard 10 jaar DAKMERK garantie. Dit betreft een complete projectgarantie en is daarnaast de beste waterdichtheidsgarantie in de dakenbranche. Deze garantie loopt ten eerste namelijk in deze 10 jaar niet procentueel af. Ten tweede is het gekoppeld aan een extern DAKMERK Waarborgfonds (vergelijkbaar met het SGR reiswaarborgfonds). U bent daardoor niet afhankelijk van bijvoorbeeld betaling verzekeringspremies of bestaan van de dakdekker. Ten derde staat deze garantie ook voor een erkend kwaliteitskeurmerk. DAKMERK en BDA controleren elk project of het voldoet aan de nieuwste vakrichtlijnen en wetgeving alvorens het in aanmerking komt voor deze garantie. Tot slot biedt deze garantie u de zekerheid dat u met een kwalitatief, vakkundig en betrouwbaar dakbedekkingsbedrijf uit de top van de markt zaken doet. DAKMERK hanteert zeer strenge toelatingsvoorwaarden en kwaliteitseisen op het gebied van vakmanschap en bedrijfsvoering.

10 jaar verzekerde projectgarantie namens fabrikant dakbedekking

Wij kunnen naast de 10 jaar DAKMERKgarantie ook verscheidene verzekerde fabrikant-projectgaranties verstrekken. Bij praktisch alle fabrikanten zijn wij preferred / erkend verwerker waardoor wij u ook deze garanties kunnen bieden, zoals de Titanium verzekerde projectgarantie van Derbigum.

10 jaar MULTI garantie voor sedumdaken, terrasdaken en daken met zonnepanelen

Met de 10 jaar DAKMERK MULTI garantie bent u bij ons verzekerd voor het verwijderen en opnieuw aanbrengen van de op het dak aangebrachte zaken. Dit is met name zeer interessant voor bijvoorbeeld sedumdaken, terrasdaken, zonnepanelen en parkeerdaken. Mocht er onverhoopt een lekkage ontstaan op een multifunctioneel of duurzaam dak dan is er geen verantwoordelijkheidsdiscussie en worden de zaken zonder kosten verwijderd en weer opnieuw aangebracht. De DAKMERK MULTI garantie staat er ook voor dat het multifunctionele of duurzame deel van het dak gecontroleerd wordt en voldoet aan de nieuwste vakrichtlijn. Deze garantie valt ook onder een extern Waarborgfonds.

Garantie dakveiligheid

Wij kiezen voor onze dakveiligheidsvoorzieningen altijd voor kwalitatief hoogwaardige producten, waardoor onze producten een lange verwachte levensduur kennen. Aan deugdelijke dakveiligheidsvoorzieningen worden strenge eisen gesteld. Een belangrijke eis is dat deze voorzieningen jaarlijks onderhouden en gekeurd worden door een partij die opgeleid en geautoriseerd is om de valbeveiliging te inspecteren. Wij kunnen u hierin ontzorgen. Het voordeel hierbij is dat u jaarlijks garantie heeft op de werking van de aangebrachte dakveiligheidsvoorzieningen en dat deze jaarlijks, na keuring verlengd wordt.