Over ons

Olster Dakwerken is sinds 1984 dé dakenspecialist en vaste ketenpartner voor de professionele gebouwbeheerder-, eigenaar en bouw- en vastgoed-onderhoudsbedrijven in Nederland. In onze relatief korte bestaansgeschiedenis hebben we de nodige kennis en ervaring opgebouwd en inmiddels al meer dan 4 miljoen vierkante meter dak gelegd.

Korte historie
Olster Dakwerken is ontstaan toen de Olster Asphaltfabriek haar productieactiviteiten beëindigde en dochteronderneming Olasfa Werken besloot verder te gaan onder de naam Olster Dakwerken B.V. Met een team van 35 mensen werd er in 1984 een pand op industrieterrein Groot Verlaat in Steenwijk betrokken. In 1988 groeit Olster uit haar jasje, wat heeft geleid tot de bouw van een nieuw pand op hetzelfde industrieterrein in Steenwijk aan de Koematen 4. Tegenwoordig zitten we nog altijd gevestigd op dit adres, echter werd het na 30 jaar tijd voor vernieuwing. Begin 2018 is het pand daarom zowel van buiten als van binnen gestript en heeft het de moderne uitstraling gekregen die past bij onze huidige werkwijze en visie.

Bedrijfscultuur
We zijn een bedrijf met goed opgeleide en ervaren vakmensen die niet alleen hun vak verstaan, maar ook pro-actief meedenken om tot het beste resultaat te komen. De lijntjes zijn kort en we hebben bij Olster een prettige en no-nonsense bedrijfscultuur. Dit uit zich intern in lange dienstverbanden en extern in een hoge klanttevredenheid en opdrachtgevers die graag met ons samenwerken.

Kwaliteit voorop
Naast dat wij continu op de hoogte willen blijven van de nieuwste materialen en methoden, zijn we altijd bezig met het optimaliseren van de kwaliteit in de breedste zin van het woord. Vanuit dit oogpunt en de behoefte aan gereglementeerde kwaliteitszorg vanuit de dakbedekkingsbranche, is Olster sinds de oprichting aangesloten bij DAKMERK. Een kwaliteitserkenning die wordt uitgereikt door de onafhankelijke Stichting Erkenningsregeling/Certificatie Instelling Dakbedekkingsbedrijf (SECI). Een logisch gevolg van het kwaliteitsbewust ondernemen, is het werken volgens de NEN-ISO, BRL 4702- en VCA** normeringen.

Betrouwbaar, deskundig en probleemoplossend.