Renovatie

Wij ontzorgen en adviseren u graag als het gaat om renovatie van uw dak(en). Uw wensen en eisen in combinatie met de technische mogelijkheden is ons vertrekpunt. Vervolgens dient er in de uitvoering altijd rekening gehouden te worden met de gebruikers/bewoners en de omwonenden en passanten.

Daarnaast zijn wij het gewend om samen te werken met andere bouw-bedrijven en onderaannemers en zorgen we ervoor dat de zaken goed op elkaar afgestemd worden, de gezamenlijke planning nageleefd wordt en de werkzaamheden efficiënt in elkaar overlopen. Opdrachtgevers werken graag met ons omdat we onze afspraken nakomen en pro-actief werken.

Erkend Derbigum verwerker

Olster is al vanaf 1985 erkend Derbigum verwerker. Een kwalitatief hoogwaardig product dat in combinatie met de verwerking door onze professionele vakmannen een uitstekend product biedt.

Dakmerk kwaliteit en garantie

Wij zijn sinds de oprichting aangesloten bij DAKMERK. DAKMERK zet zich sinds 1993 in voor kwaliteitsbewaking en verbetering op het gebied van platte daken, zowel bitumineus als kunststof. Dakbedekkingsbedrijven mogen de DAKMERK-erkenning voeren als zij voldoen aan strenge criteria.

Deze erkenningsregeling zorgt ervoor dat opdrachtgevers maximale zekerheid hebben over de kwaliteit van hun platte daken. Dit komt ten goede aan onze langdurige klantrelaties; vaste opdrachtgevers weten wat ze aan ons hebben. Op al onze gerealiseerde daken geven wij standaard 10 jaar DAKMERK garantie. Dit betreft een complete projectgarantie en is daarnaast de beste waterdichtheidsgarantie in de dakenbranche.

 

Impressie