Uitbreiding wagenpark Dakbehoud Nederland

05 juni 2019

 

Olster Dakwerken heeft haar wagenpark opnieuw uitgebreid met een service bus voor haar afdeling Dakbehoud Nederland.

Dakbehoud Nederland

Dakbehoud Nederland is ontstaan uit een samenwerkingsverband tussen grote, geselecteerde kwaliteitsbedrijven in de dakdekkersbranche. Vanuit dit verband, de Nederlandse Dakdekkers Associatie (NDA) is Dakbehoud Nederland opgericht. NDA is een onafhankelijke organisatie die continu bezig is met dakbeheer. De verbetering van de kwaliteit en veiligheid van de dakdekkersbranche en een spoedige implementatie van innovaties in het werkveld. Hierin worden kennis en kunde samengebracht van de aangesloten bedrijven en verbindingen gemaakt met overheden, certificerende instanties en overige stakeholders.

Dakbeheer door Dakbehoud Nederland

Dakbehoud Nederland is een commerciƫle samenwerking onder de vlag van de associatie die zich bezighoudt met planmatig dakonderhoud en beheer van daken voor landelijk opererende vastgoedbeheerders. Daarmee kan Dakbehoud Nederland deze specifieke groep opdrachtgevers van dienst zijn met een eenduidige aanpak voor al hun vastgoed in Nederland.

Landelijke dekking

Door intensieve samenwerking en het delen van individuele expertise kunnen de lidbedrijven van NDA in het Dakbehoud concept een hoogwaardige en eenduidige dienstverlening garanderen