Onderhoud

Het voorkomen van lekkages en het verlengen van de levensduur van uw daken; dat is waar het om draait bij het onderhoud aan daken. We hebben ervaren dakinspecteurs in huis en onze storingsdienst is 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar voor u bereikbaar.

NDA: keurmerk voor kwaliteit

Wij zijn daarnaast lid van de Nederlandse Dakdekkers Associatie (NDA). Dit is een coöperatief samenwerkingsverband van gerenommeerde dakdekkersbedrijven die samen inkopen en hun kennis en ervaring van daken met elkaar delen. Zo kunnen we u nog beter van dienst zijn met oplossingen op maat. Wij rekenen diverse grote bedrijven zoals Shell, Gasunie en De Groot Vroomshoop tot onze vaste relaties.

Dakbehoud Nederland: professionele onderhoudsdienst

Dakbehoud Nederland staat voor een landelijke dekking, inzicht (meerjarenonderhoudsplanningen en jaarplanningen), resultaatgerichte afspraken en contracten, uitvoering onderhoud conform beproefde methodiek, heldere rapportages per dakvlak en de snelste calamiteitenservice.

Samen met haar partners van het NDA heeft Olster jaren geleden Dakbehoud Nederland opgericht. Deze onderhoudsdienst – met landelijke dekking – verzorgt de onderhoudscontracten en de service voor lekkages en schades. Geen enkel bedrijf wil een dag wachten tot hun lekkende dak wordt gerepareerd. Via Dakbehoud bieden wij onze opdrachtgevers één onderhoudsketen met landelijke dekking. Al onze dakinspecteurs werken conform de Dakbehoud Nederland methodiek. Dit gaat verder dan enkel de techniek. De conditiemetingen worden uitgevoerd op basis van de NEN2767 maar er wordt bijvoorbeeld ook rekening gehouden met nazorg, uitstraling en terugkoppeling naar de klant.  Dit alles wordt vervolgens gezekerd via de ISO 9001 en de BRL 4702. Ook zijn we VCA** gecertificeerd, milieu-gecertificeerd én lid van DAKMERK.

 

Impressie