Nederlandse Dakdekkers Associatie

De relatiegerichte aanpak van Olster komt terug in haar lidmaatschap van de Nederlandse Dakdekkers Associatie NDA. Dit is een coöperatief samenwerkingsverband van gerenommeerde dakdekkersbedrijven die samen inkopen en hun kennis en ervaring over daken met elkaar delen.

Zo kan de Olster nog beter van dienst zijn met oplossingen op maat. Wij rekenen diverse grote bedrijven zoals Shell, Gasunie en De Groot Vroomshoop tot onze vaste relaties, dusdanige goede relaties dat wij met jaarcontracten werken.

Dakbehoud Nederland

Samen met haar partners van de NDA heeft Olster jaren geleden Dakbehoud Nederland opgericht. Deze onderhoudsdienst-met-landelijke-dekking verzorgt de onderhoudscontracten en de service voor lekkages en schades. Geen enkel bedrijf wil een dag wachten tot zijn lekkende dak wordt gerepareerd. Via Dakbehoud bieden wij onze opdrachtgevers één onderhoudsketen met landelijke dekking.

Alle vakmannen die namens Dakbehoud werken volgens een specialistische opleiding voor Dakbehoud-monteurs. Dit gaat verder dan de techniek. Er wordt bijvoorbeeld ook rekening gehouden met nazorg, uitstraling en terugkoppeling naar de klant. Dit alles wordt vervolgens gezekerd via de ISO 9001 en de BRL 4702. Ook zijn we VCA** gecertificeerd, milieugecertificeerd én lid van DAKMERK.

DAKUPDATE

Middels onze periodieke uitgave van ons magazine DAKUPDATE houden wij onze relaties voortdurend op de hoogte van de mogelijkheden en wijzigingen op het gebied van beheer en onderhoud van daken.

DAKMERK

DAKMERK zet zich sinds 1993 in voor kwaliteitsbewaking- en verbetering op het gebied van platte daken, zowel bitumineus als kunststof. Dakbedekkingsbedrijven mogen de DAKMERK-erkenning voeren als zij voldoen aan strenge criteria. Deze erkenningsregeling zorgt ervoor dat opdrachtgevers maximale zekerheid hebben over de kwaliteit van hun platte daken.

Zeker de laatste tijd zien wij dat het DAKMERK keurmerk steeds belangrijker wordt voor onze opdrachtgevers. Door de crisis is er sprake van wildgroei in de dakenbranche. Partijen die zich vroeger op nieuwbouw richtten, storten zich nu ook op renovatie omdat hier meer werk voorhanden is. Het probleem is dat renovatiewerk om hele andere kwaliteiten vraagt.

Als je altijd voor hetzelfde bedrijf kiest, weet je natuurlijk wat je in huis haalt. Maar veel bedrijven besteden hun werk iedere keer opnieuw uit om de laagste prijs binnen te slepen. Dan moet je maar hopen dat je een goede partner vindt. Het DAKMERK label maakt dit proces inzichtelijk.

Heeft u vragen? Neem contact met ons op!

Goede bedrijven veranderen constant